Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Почина 30-годишен шофьор, пострадал със семейството си при тежка катастрофа край Добрич

30-годишен мъж от село Паскалево, който пострада тежко при катастрофа на 14 декември  по пътя Добрич-Силистра, е починал, научи Про Нюз Добрич. При зверската катастрофа пострадаха петима, сред които починалият, неговата съпруга и 7-годишното им дете. Тежкият пътен инцидент бе причинен именно от шофьора от село Паскалево, който е навлязъл в  лентата за насрещно движение.

Трима пострадали при тежка катастрофа край Карапелит

Припомняме, че  катастрофата стана на 14 декември, около 18,22 ч., на около един километър от разклона за с. Миладиновци. Лек автомобил "Рено Клио", управляван от 30 годишния мъж от с. Паскалево навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил с предната си лява част в насрещно движещият се."Ситроен Берлинго”, управляван от 18-годишен тервелчанин. Шофьорът и спътникът му от Ситроена се разминаха с охлузни рани по крайниците.

Семейство със 7-годишно дете е в болница след катастрофата край Карапелит

Семейството бе транспортирано до болницата в Добрич. Там бе установено, че мъжът е с тежка фрактури на гръдния кош и с опасност за живота. Той бе транспортиран до МБАЛ "Св. Анна" във Варна. 26-годишната му съпруга е с фрактура на шести прешлен, а детето - с охлузна рана на челото. Двамата бяха настанени в Неврохирургия при МБАЛ гр. Добрич за наблюдение, без опасност за живота. Починалият е имал пет години стаж като шофьор.

Снимката е илюстративна

 
c