Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Комеди Клуб София гостува с най-добрите шеги на 2018 - в Добрич

Комеди Клуб София гостува в Добрич, с обещанието за сълзи от смях с най-добрите шеги от отиващата си 2018 година. За желаещите са видят Иван Кирков, Николаос Цитиридис и Петя Кюпова в едно невероятно смешно шоу - мястото е Клуб The Maze Live Lounge Добрич (под фонтана), датата е 16 декември (неделя), а началният час - 21:00. Резервации на - 0888 891 777 Какво носят комедиантите от Комеди Клуб София в Добрич? - Т.н. стендъп комедия, в която един човек, с един микрофон, разказва едни смешки в един бар. "А когато това са комедиантите на Комеди Клуб София - продукцията е с най-добро качество, от най-добрите в бранша", гарантират гост-звездите от Комеди Клуб. Комеди Клуб София: Смешна вечер... ...без майтап!
Комеди Клуб София е домът на най-добрите стендъп комедианти в България. Тук се ражда истинската българска стендъп комедия. Комеди Клуб София беше основан през 2015та година. Основната цел на клуба и на създателят му Иван Кирков е да се създаде място на което най-талантливите български комедианти да могат да създават истинска българска стендъп комедия.
Ето и един от водещите принципи, на които държи Иван Кирков - основател и президент на Комеди Клуб София:
Комеди Клубът не е място да се пеят стари кавъри. За да излезеш тук, трябва да ти пука достатъчно, за да извадиш всичко от себе си и напишеш личен и истински материал!
c