Храна и напитки

Рецептите на Невяна от Bliss Bites: Просо с диви гъби, риган и смокини (веган)

Невяна от Bliss Bites предлага за читателите на Про Нюз Добрич рецепта за Просо с диви гъби, риган и смокини (веган)

Продукти:

100 гр. сушени гъби (аз използвах микс от пънчушка, манатарка, кладница, сърнела, печурка)

100 гр. просо

3 скилидки чесън

2 с. л. масло от шафраново семе (или друга мазнина)

150 мл бяло вино

250 мл вода (за просото)

75 гр сушени смокини

1 ч.л. сушен риган

сол и черен пипер на вкус

Тази рецепта и още подобни вижте  тук

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *