Бизнес

Рекламна къща ЕОС – Добрич навършва 25 години

Днес, на 29 ноември, Рекламна къща ЕОС навършва своята 25-годишнина. По този повод от екипа й отправиха благодарност към своите партньори през изминалия четвърт век.

Уважаеми клиенти, приятели и колеги,

       Днес, на 29 ноември, Рекламна къща ЕОС навършва своята 25-годишнина.

Затова днес бихме искали да споделим благодарността си към всички бивши и настоящи колеги, които ни помогнаха да се изградим като един от лидерите на рекламния пазар през този дълъг период, изпълнен с безкрайни възможности, но и с много трудности. Благодарим ви за всеки работен уикенд, за всяка вечер, в която семействата ви не ви дочакаха за вечеря, за всяка добра идея, за вниманието към всеки клиент! Без вас Рекламна къща ЕОС нямаше да е това, което е!

       Благодарим и на всички наши клиенти и специално на тези, които вече четвърт век ни се доверяват! Да, понякога има предизвикателства, но се надяваме, че нашата отдаденост към всичко, по което работим, ще продължи да стои в основата на отношенията ни. Обещаваме да продължим да правим всичко по силите си, за да не ви разочароваме и занапред!                         

       Тази година, по случай нашата годишнина, отвори врати и новият ни офис в град Варна, преработихме сайта си www.eosreklama.com, започнахме по-усилено да работим върху социалните мрежи и всеки ден се стремим да правим всичко по-удобно и по-достъпно за всички вас.

       Не на последно място искаме да изкажем благодарността си към всички наши доставчици и партньори, които винаги са били едно надеждно “рамо”! Ценим дълбоко професионализма и приятелството ви! Вярваме, че заедно ще ставаме още по- целеустремени и силни!

       И накрая…благодарим за доверието! Пожелаваме си още дълги години на творчество, все така прекрасни клиенти, партньори и колеги!

 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *