Общество

Няма затворени пътища в област Добрич

По данни на дежурния в Областно пътно управление Добрич към 16.30 ч. обстановката в областта е нормална и няма затворени пътни участъци от републиканската пътна мрежа. Температурата е в интервал от  -3 ° C до -4 °C. По първокласния път I-9 няма въведени ограничения за движение на МПС.

През деня е имало случаи на закъсали ТИР-ове. В почти всички случаи става въпрос за това, че не са били със зимни гуми, коментира за Про Нюз Добрич директорът на Областно пътно управление Георги Стратиев.

Пътищата в областта са проходими. Засега има ограничения само за пътя Добрич-Силистра, но се очаква и те да бъдат отменени.

През нощта ще продължи обработката на пътищата и опесъчяването им.

Във връзка с влошеното време са преустановени ремонтните работи по пътищата в областта, каза още Георги Стратиев.

Снимка: Фейсбук

Follow Me:

Related Posts

  1. Stanimir says:

    Г-н Стратиев ако бяхте опесъчили нямаше да има проблем с закъсали камиони,на тоя лед за какви гуми говорим или само да се намираме на работа.Колко камиона сте видели с зимни гуми от както сте шеф на ОПУ.Или трябва да има един виновен и за по лесно шофьорите на камиони кадето са излезли да изкарат някой лев,празници идват все пак.И обяснете г-н Стратиев вие какво свършихте за безопасноста на гражданите на пътя вчера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *