Крими

17-годишни влизат за по ден в ареста на Добрич за разпространение на дрога

На 25 ноември, в разстояние на няколко часа, при извършени рутинни проверки, полицейски служители са задържали няколко млади мъже, заловени с количества дрога в тях, информираха от ОД на МВР.

Около 14:40 часа в град Добрич, след проверка на 17-годишен младеж, са открити 13,05 грама  суха тревна маса, при теста реагираща на канабис. Задържаният е носил в себе си и бяло прахообразно вещество с тегло 3,54 грама, при полевия тест реагиращо на амфетамин, както и електронна везна плюс допълнителни аксесоари, нужни на наркоразпространителите на дребно.

Лицето е задържано за 24 часа., а по случая е образувано бързо полицейско производство.

Около 22:50 часа, по околовръстен път на град Добрич е бил спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. В колата, служителите на реда разкриват 0,63 грама сухо тревно вещество, при теста реагиращо на канабис.

С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 18-годишен мъж от с. Воднянци, обл. Добрич.

При извършената проверка за наличие на упойващи и наркотични субстанции, на управлявалия автомобила, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 23-годишният мъж от с. Воднянци, обл. Добрич.

По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *