Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Семейството с взривения от газова бутилка апартамент не желае помощ, засега

Със собствени сили и средства възрастното семейство, чийто апартамент бе разбит след взрив на газова бутилка, започва ремонт. Това заяви за Про Нюз Добрич тяхната дъщеря.

Та обясни, че семейството разполага с определена сума, с която стартира ремонтните работи. Надяват се, че тя ще е достатъчна за голяма част от това, което трябва да се възстанови. Най-вероятно, няма да стигне за нужния ремонт на банята. Когато има яснота какво ще е необходимо, те ще се обърнат за помощ към добричлии, които вече заявиха готовност да помогнат.

Да помогнем на семейство от Добрич, останало без дом от взрив на газова бутилка

Както Про Нюз Добрич още снощи съобщи, съседи отправиха апел да се помогне на възрастното семейство, след като взривът събори терасата на жилището и нанесе сериозни щети във вътрешната част на апартамента. Апелът на съседите дойде, след като влезли в апартамента и видели щетите.

Много хора заявиха готовност да помогнат. Дъщерята обаче сподели, че нужното вече е осигурено, а за останалото ще се справят сами.

Взрив събори тераса на апартамент в Добрич

Тя сподели, че родителите й се съвземат след случилото се.

Вследствие на взрива баща й, който е на 77 години, е с обгаряния по лицето и ръцете, които са между първа и втора степен. След няколко часа в болницата, той е изписан. Майка й – на 74 години, няма поражения от взрива. Но, е била стресирана.

Засега те са настанени при нея, докато тече ремонтът в жилището им.

c