Водещи новини - дясно Образование Общество

Учителка посрещна 90-годишен юбилей в Дома за стари хора в Добрич

90-годишен юбилей посрещна пенсионираната учителка от Добрич Надежда Асенова Перпелиева, съобщиха от Дома за стари хора, където тя живее. Юбилярката е представена в рубриката „Портрети”, която екипът на дома поддържа в профила си във фейсбук.

Надежда Перпелиева е начална учителка с дългогодишен стаж. Научила е много деца да пишат, да четат, смятат и на всичко онова,с което се полагат основите на всяко едно добро образование и бъдеща кариера. Много деца и родители са й благодарни за положения труд и грижи.
Надежда Перпелиева е родом от село Ценово, Русенско. В Добруджа пристига по разпределение и започва работа, като млада учителка в с. Бенковски.

Педагог от Добрич стана студент на 78 г. и завърши “Теология”

По-късно учителства в с. Стефаново, след това в ОУ ” Н. Й. Вапцаров” – Добрич и до края на трудовия си път работи като начален учител в ОУ ” Отец Паисий ” – Добрич, където се пенсионира, посочват от Дома за стари хора.


Юбилеят е отбелязан с тържество, организирано от семейството, на което са били поканени и близките приятели на Надежда от Дома, като всеки получи парче от вкусната красива торта.
Екипът на Дом за стари хора също честити юбилея на Надежда Перпелиева с пожелание за здраве, живот без болка и спокойни старини.

Снимки: Дом за стари хора Добрич

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *