Туризъм

Хитовият спектакъл „Mamma Mia” за пръв път на морска сцена – в Албена

Хитовият спектакъл на Софийската опера и балет ще гостува за новогодишните празници в Албена. Световният мюзикъл „Mamma Mia”, спечелил симпатиите на меломаните с музиката на шведската поп-група АВВА, ще бъде представен във Вариете театър Албена на 30 декември от 17:00 ч., съобщават от туристическата компания.
Билети за спектакъла ще се продават на albena.bg, operasofia.bg , eventim.bg, касата на Фестивален и конгресен център Варна, ДКС Варна и на 070012110.
Цените на билетите варират от 80 до 35лв., в зависимост от позицията и видимостта на мястото.
„Мamma Mia ” е история за стремежа на едно момиче да намери баща си, когото не познава за да я отведе до олтара, както повелява сватбената традиция. Софи кани на гръцкия остров, където живее с майка си Дона, известна в миналото певица – трима мъже от миналото и. Така Софи очаква да научи дали Сам, Бил или Хари е нейния баща.
Ролята на Софи, академик Пламен Карталов поверява на Весела Делчева, а в ролята на майката Дона публиката ще гледа Люси Козарева, която участва и в най- известните мюзикъли – „ Евита ”, „ Котки ”, „ Булевардът на залеза”, изпълнява и роли в опери на Дж.Росини и Ж.Бизе. Влади Михайлов, познат на публиката с участието си в групите „ Сленг ”, „ Сафо” и „ Equinox ”, ще играе Сам – един от бащите на Софи, а другия баща Бил – популярния български актьор Николай Сотиров.
Спектакълът се представя за първи път на морска сцена – в Албена на 30 декември от 17:00 часа във вариете театър Албена.

Mamma Mia

Хитовият спектакъл на Софийската опера и балет ще гостува за новогодишните празници в Албена. Световният мюзикъл „Mamma Mia” спечелил симпатиите на меломаните с музиката на шведската поп-група АВВА ще бъде представен във Вариете театър Албена на 30 декември от 17:00 ч. Билети за спектакъла ще се продават на albena.bg, operasofia.bg , eventim.bg, касата на Фестивален и конгресен център Варна, ДКС Варна и на 070012110.Цените на билетите варират от 80 до 35лв., в зависимост от позицията и видимостта на мястото. „ Мamma Mia ” е история за стремежа на едно момиче да намери баща си, когото не познава за да я отведе до олтара, както повелява сватбената традиция. Софи кани на гръцкия остров, където живее с майка си Дона, известна в миналото певица – трима мъже от миналото и. Така Софи очаква да научи дали Сам, Бил или Хари е нейния баща. Ролята на Софи, академик Пламен Карталов поверява на Весела Делчева, а в ролята на майката Дона публиката ще гледа Люси Козарева, която участва и в най- известните мюзикъли – „ Евита ”, „ Котки ”, „ Булевардът на залеза”, изпълнява и роли в опери на Дж.Росини и Ж.Бизе. Влади Михайлов, познат на публиката с участието си в групите „ Сленг ”, „ Сафо” и „ Equinox ”, ще играе Сам – един от бащите на Софи, а другия баща Бил – популярния български актьор Николай Сотиров. Спектакълът се представя за първи път на морска сцена – в Албена на 30 декември от 17:00 часа във вариете театър Албена! Всички са поканени!

Публикувахте от Albena Resort, Bulgaria в Четвъртък, 15 ноември 2018 г.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *