Бизнес Култура

Опции за финансиране по две Европрограми ще представи ОИЦ в Добрич

Представяне на транснационалните възможности за финансиране по програмите „Дунав“ и „Черноморски басейн“, организират от ОИЦ-Добрич. От там информираха, че на 21 ноември (сряда) 2018г.  ще се проведе информационна среща на тема „Транснационални възможности“. Събитие, корто се провежда в партньорство с Агенция за икономическо развитие – Варна.

Срещата ще бъде с начален час 15:00, и ще се проведе в голямата заседателна зала на Община град Добрич, ет.2.

В рамките на събитието ще бъдат представени втората покана за кандидатстване по Съвместна оперативна програма за трансгранично сътрудничество „Черноморски басейн“ и третата покана за финансиране по Програмата за транснационално сътрудничество „Дунав“. Ще бъдат предоставени и практически насоки при разработката и търсенето на партньори, и финансирани проекти по двете програми.

Събитието е съссвободен достъп и са поканени представителите на общинските институции и други местни и регионални власти, представители на неправителствения и гражданския сектор, земеделски стопани и фирми, както и образователни, културни или изследователски институции (музеи, галерии, театри, училища, читалища и др.).

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *