Водещи новини - дясно Каварна Общество

Кметът на Каварна с награда “Кмет на годината”

Кметът на Каварна Нина Ставрева спечели отличието “Кмет на годината” в категорията “Спорт и младежки политики”, в раздела за “Малка община”. В нея конкуренция й бяха кметовете на Драгоман Андрей Иванов, и Долна баня Владимир Джамбазов.

Наградите бяха връчени тази вечер на официална церемония в НДК.  Отличията в категорията бяха връчени от Златното момиче Ренета Камберова. В същата категория отличени бяха също кметовете на Севлиево д-р Иван Иванов за “Средна община” и на кмета на Варна Иван Портних за “Голяма община”.

Сред финалистите на конкурса бе и кметът на Добрич Йордан Йорданов категорията „Ин витро програми”, раздел “Големи общини”, но наградата бе спечелена от кмета на Велико Търново инж. Даниел Панов.

Кметовете на Добрич и Каварна – финалисти в конкурса „Кмет на годината”

Битката в конкурса “Кмет на годината” тази година бе в 10 категории. Другите категории в конкурса са Smart City, Видеонаблюдение и сигурност, Инвестиции и работни места, Паркове и екотранспорт, Иновации в образование, Туризъм, култура, фестивали и традиции, Кмет на годината. Гласуването стартира на 22 октомври, провежда се на два етапа и приключи на 13 ноември 2018 г. Победителите, събрали най-много гласове от вота на хората, бяха обявени тази вечер на специална церемония в НДК.

Надпреварата се организира за шеста поредна година от Порталът на българските общини Kmeta.bg.

 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *