Туризъм

Награда за интелигентен туризъм получи Висшето училище по мениджмънт

Отличие в категорията „Университетска програма“ на наградите за интелигентен туризъм SMARTOURISM.BG за 2018 г. е поредното признание за екипа на единственото в Източна Европа висше учебно заведение, предлагащо бакалавърски програми по кулинарни изкуства, съобщиха от ВУМ. 

Наградите се раздодоха на конференция в рамките на дните на СИХРЕ в София.

От името на наградените, високото признание получи шеф Робин Виляреал – ръководител на стратегическите кулинарни образователни проекти на Висше училище по мениджмънт.

Образователните програми в сферата на кулинарните изкуства дават възможност на студентите на ВУМ да работят сред едни от най-добрите шеф-готвачи в света, да придобият ценен опит във висококатегорийни ресторанти, както и да работят в такива, отличени със звезди „Мишлен“. По този начин Института по кулинарни изкуства генерира висококвалифицирани кадри, адекватни както към съвременните кулинарни тенденции и технологии, така и към иновативните модели вобластта на туризма и гостоприемството като цяло. Всичко това е показателно за огромния принос  на ВУМ в развитието на интелигентния туризъм в България.

Честито на целия екип на Институт по кулинарни изкуства за заслужената награда!

 

 

 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *