Водещи новини - дясно Крими

18-годишна загина, друга се бори за живота, след катастрофа по пътя Ген. Тошево-Добрич

Момиче на 18 години е загинало при тежка катастрофа снощи по пътя Добрич-Генерал Тошево, на около 500 метра преди село Стефан Караджа. То е пътувало в лек автомобил “Мазда”. Шофьорката, също на 18 години, е настанена в болницата в Добрич и е с опасност за живота, съобщи за Про Нюз Добрич началникът на Пътна полиция към Областната дирекция на МВР Жулиян Минев.

Колата е излязла извън пътя вдясно и се е блъснала в дърво. При удара двете момичета са изхвърчали от автомобила.

Водачката е правоспособна. Има шофьорска книжка от март тази година.

Това е вторият трагичен инцидент за уикенда. В петък вечерта при след неколкократно превъртане, загина 31-годишен баща на 4 деца.

Баща на 4 деца загина в преобърнала се няколко пъти кола между Каварна и Балчик

Follow Me:

Related Posts

  1. аз гарантирам, че ако то нямаше дървото щеше да са живи! Тя и още 100 всяка година. До кога ще стоят тия дървета убийци на пътя. Уважаеми “големци”. От удар в дърво умират всяка година 100 човека, от употреба на алкохол 10-151 от огнестрелно оръжие … 1-2 ма. Защо е забранен алкохола при управление и пистолетите , а дърветата са разрешени на пътя…за да продават орехите пътното. Тия многознайковци дето казват тя си е виновна, дано не им се случи, но ако ти излезе някой тъпан насреща сам отиваш вдясно, а веднъж стъпиш ли на тревата си неуправляем. Защо на 11 етаж има парапети , а тука няма мантинели, или има дървета, в които да се удариш и да умреш???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *