Водещи новини - дясно Добрич Общество

Младежи поеха управлението на Добрич за ден

Четирима млади хора поеха управлението на Община Добрич днес в рамките на инициативата „Мениджър за един ден”. Младежите участваха и в редовното заседание на Общинския съвет, дори представиха докладни записки на своите ресори.

Заседанието на местния парламент бе открито от Златина Стефанова, която влезе в ролята на неговия председател Иво Пенчев. По-късно Златина, която работи като журналист, се включи в работата на общината и се зае с общинските финанси.

В ролята на кмета на Добрич Йордан Йорданов днес бе Михаела Мавродиева от СУ „Любен Каравелов“. Бурак Зия от ЕГ „Гео Милев“ работи за решаване на проблеми, свързани с хуманитарни, социални и културни дейности с ресорния зам.-кмет д-р Емилия Баева.

Младежи поемат управлението на Добрич

Тодор Николушев, отново от СУ „Любен Каравелов“ бе зам.-кмет „Устройство на територията“ заедно с арх. Боян Коларов. Всички „мениджъри“ получиха за своето участие сертификати.

Обявиха вакантни места за кмет и директор на училище чрез инициатива в Добрич


Инициативата “Мениджър за един ден” дава начало на професионалната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години и е сред най-значимите инициативи на Джуниър Ачийвмънт България, която се провежда ежегодно в още над 100 държави.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *