Бизнес Водещи новини - дясно

През декември отваря магазинът на LC Waikiki в Добрич

На 1 декември се очаква да отвори магазинът от турската верига за дрехи и аксесоари LC Waikiki, научи Про Нюз Добрич в отговор на запитване на читатели.

Справка в сайтове за обяви за работа, показва, че продължава набиране на персонал за новия обект. Към днешна дата има вакантни места за „Ръководител отдел” и за „Визуален мърчандайзер” /организира правилното изложение и разпределение на стоката, както и на табели, щендери, манекени и др. спрямо фирмените стандарти/.

LC Waikiki отваря магазин в Добрич

Както Про Нюз Добрич вече съобщи, магазинът ще се помещава до новооткрития магазин Jysk, на търговските площи на закрития МЕТРО Компакт.

Началото на историята на LC Waikiki е поставено във Франция през 1988 г. и продължава след 1997 г. като турска марка под шапката на LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.

LC Waikiki е водеща компания в областта на модната търговия с годишен оборот над 3.5 милиарда долара. Марката предлага облекло за цялото семейство, позовавайки се на корпоративното си мото „Всеки заслужава да бъде добре облечен“. Дейността й се осъществява чрез верига от собствени магазини в близо 800 обекта в 37 държави по света.

Отвори врати магазин JYSK в Добрич, търси персонал

В България е от 2010 година. Над 380 служители работят в магазините й в София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Ст. Загора, Велико Търново, Плевен , Сливен.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *