Балчик Бизнес Водещи новини - дясно Общество

Какво ще е модерно при сватбите през 2019 г. показа изложение край Балчик (снимки)

Най-новите тенденции в сватбените тържества бяха представени на традиционното вече бутиково изложение, което се проведе в голф комплекс BlackSeaRama Golf & Villas. В него участваха сватбени агенции от Добрич и Варна, флористи, декоратори, бутици за сватбени рокли и мъжки костюми, бутици за бужута, фотографи, видео оператори и разнородни услуги, свързани със сватбените тържества.

Представено бе специално ревю с булчински рокли и костюми за младоженци. Стана ясно, че актуални за булките са роклите, тип русалка и с А-линия.

Тенденциите за сезон 2019 са в посока перли, дантела и изключително и интересни и нестандартни гърбове на роклите. Булките, които ще предпочетат ръкавите за следващия сезон, могат да заложат на модерните буфан ръкавите. При младоженците се залага на класическа визия в черно и бяло. Един от модните трендове е употреба на папионки, панталонът е обран в долната част, а сакото е леко вталено. Черното за костюма не е задължително, като може да се заложи и на по-светли тонове. Изключително модерна ще е синята гама.
Показани бяха интересни концепции за булчинска маса, както и за маса за гости. Много от тях бяха заложили на топлите цветове, но имаше и маса за младоженци, решена в бяло.


Агенция „Стилеза” от Добрич заинтригува с две аранжировки на маси, като едната бе решена в битова тематика. Други бяха с есенна визия, а някои залагаха на един от трендовете на 2019 година, а именно минимализъм – нещо семпло, но ефектно. В откритите площи на комплекса имаше презентация на декорация за изнесен сватбен ритуал.
Специален комплимент за влюбените двойки предложи туристическа агенция, която разигра томбола с две награди – уикенд за двама в Банско и нощувка за двама край Мелник. В томболата можеха да вземат участие всички бъдещи младоженци, а наградите ще се изтеглят на 10 октомври.

Домакините предложиха и новите си гурме менюта, както и сватбени торти и изкушения за празничния ден.
Живата музика на изложението бе поднесена от красивите и талантливи дами от трио „Магнифика”.

 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *