Водещи новини - дясно Здраве

Здравословно хранене и спорт съчетава Училище за здравe в Албена

Възможност за ново начало, за промяна на начина на живот  чрез съчетание на спорт и здравословно хранене предлага Училището за здраве във ваканционно селище Албена.

Само с петдневна програма желаещите могат за поставят началото на модерен и здравословен начин на живот.

Участниците в Училището за здраве могат да спортуват заедно с едни от най-добрите фитнес инструктори в България, да възстановят физическата си форма с помощта на тренировки с различна степен на натоварване. Към това се прибавя насладата от вкусна и здравословна храна, приготвена от шеф готвача на петзвездния Фламинго Гранд Хотел & Спа.

Програмата е подходяща за възрастни и деца над 12 години. Пакетната цена за пет дни в Училище за здраве  възлиза на 799 лева за двойно настаняване в студио  Deluxe и 1038 лева – за единично настаняване.

В нашето училище за здравословен живот ще ви научим как да се храните, спортувате и живеете здравословно, уверяват от ваканционното селище.

Цената включва нощувки, три хранения на ден по здравословен хранителен режим, две леки закуски на ден с плодове и напитка, серия от беседи за правилно хранене. Освен това, в Училището за здраве се провеждат курсове по приготвяне на здравословна храна, ползване на закрит басейн, каскаден хидромасажен душ, сауна, парна баня, калдариум, леден фонтан, зона за почивка в Спа Елементс.

Денят на участниците започва със сутрешен джогинг на плажа, за да продължи по-късно със стретчинг или пилатес, кардио тренировка, фитнес в басейна – водна аеробика, аеробика, таебо, кардио-аеробика, зумба, хард зумба, тапата.

Хранителна програма със стойност 1500 калории на ден.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *