Образование

В турнир “Лекоатлетите на Добруджа” мериха сили детски градини в Добрич

Деца от детските градини в Добрич участваха в ежегодния турнир “Лекоатлетите на Добруджа”. Малчуганите се надпреварваха в различни дисциплини и за пореден път доказаха, че обичат да спортуват, да се забавляват и да се радват на щастливо детство.

Децата от детска градина “Слънчице” показаха бързина,ловкост и любов към спорта и достигнаха до заслужена победа, като за цялостно представяне – щафета, лъвски скок, бягане, малките спортисти заеха заслужено първо място. В турнира взеха участие децата от IIIгр. “Усмивка”- Валентина,Славея, Стефани,Ема,Стоян, Димитър, Георги. От IV гр.” Звездичка” – Наталия Стелиян,Максим, Анъл и IV гр. “Калинка”- Константин, Дивна, Мария, Виктория Г., съобщиха от учебното заведение.

За цялостно представяне – щафета, лъвски скок, бягане, малките спортисти от детска градина “Бодра смяна” заеха заслужено II място. В дисциплината 40м. гладко бягане за 5 годишни момичета на I място се класира Дея Велкова, а на III място – Магдалена Димитрова. В дисциплината 40 м. гладко бягане за 5 годишни момчета на I място се класира Матей Павлов, а II място зае Мартин Младенов.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *