Балчик Водещи новини - дясно Общество Регионални - начална

Онлайн търг набира средства за лечението на Митко от Оброчище

Онлайн търг набира средства за лечението на Димитър Стоев от Оброчище, като се предлагат предмети, предоставени от известни спортисти и клубове.

След злополука преди четири години Димитър Стоев от с. Оброчище е с прегънат вратен прешлен и наранен гръбначен мозък. 32-годишният мъж е парализиран от кръста надолу. Шансът за възстановяване след операция за присаждане на стволови клетки е повече от 90%. Митко има оферта от кипърска болница с определена сума за лечението 60 000 евро, непосилни за семейството.

В помощ на лечението на Димитър Стоев има няколко кампании. Благотворително се събират пластмасови капачки в Община Балчик. Средства за подпомагане лечението на Димитър Стоев се набират и с кампанията „Да изправим Митко на крака” чрез онлайн платформата „HelpKarma” на адрес https://helpkarma.com/campaign/da-izpravim-mitko-na-kraka-29.

Тази вечер стартира нов онлайн търг, на който се предлагат спортни трофеи, предоставени от известни наши спортисти, ето тук

Около 21.00 часа на 29 септември към всяка снимка бе дадена началната цена и стъпката за наддаване за съответния предмет. С това бе дадено начало на търга. Той ще приключи в 23.00 часа на 27 октомври. Дотогава може да се наддава – в левове, като коментар към снимките.

Предлагат се вратарска фланелка на футболния клуб “Динамо” Москва с автографи, дарена от ФК „Динамо” Москва по време на предсезонната подготовка на отбора в България. Другият предмет, за който може да се наддава, е състезателен номер с автограф на Тихомир Иванов от Световното първенство в Бирмингам през 2018 г., на което се класира на девето място. С резултата си от Лондон той се нареди сред най-елитните скачачи на континента. Фланелка на футболния клуб “Черноморец” Балчик с автографи. Комплект за игра на шах и табла, включващ дървена лакирана сгъваема кутия (разгъната 48/48 см), дървени шахматни фигури Стаунтон (размери на царя – височина 89 мм, диаметър на основата – 34 мм), пластмасови пулове за игра на табла със зарчета и текстилна торбичка за съхранение – 75 години Българска федерация по шах (2006 г.) Те са дарени от гм Момчил Николов. Може да се наддава също и за състезателен номер на най-добрата българска състезателка в дисциплината висок скок в момента Мирела Демирева от Европейското първенство в Амстердам през 2016 г. На това състезание Мирела преодоля 196 см и спечели сребърен медал. Състезателна фланелка от третото издание на турнира по ловна стрелба Admiral Challenge 2018, дарена от ловно-стрелкови комплекс “Адмирал” (Балчик) Shooting Range Admiral

Предложилият най-висока цена ще бъде обявен за спечелил съответния предмет. След това той трябва да преведе предложената от него сума по дарителската банкова сметка за лечението на Димитър Стоев:

IBAN: BG 67 UNCR 7000 1522 2630 29

BIC: UNCR BGSF – Dimitar Stoyanov Stoev

Unicredit Bulbank, Balchik

и до 20.00 ч. на 30 октомври да публикува като коментар към съответната снимка копие от платежния документ.

Ако това не бъде направено, за спечелил предмета ще бъде обявен предложилият най-близката по-ниска цена. Предметът ще бъде изпратен за сметка на получателя. При посочен адрес в страната доставката ще бъде с куриер. За чужбина доставката ще бъде с Български пощи като препоръчана пратка с предимство и известие за доставяне.

Всички суми, преведени по дарителската сметка за лечението на Димитър Стоев преди, по време и след приключване на търга, от лица, необявени за спечелили наддаване, са дарения за каузата, необвързани с получаването на предмет.

Дарителска банкова сметка за лечението на Димитър Стоев:

IBAN: BG 67 UNCR 7000 1522 2630 29

BIC: UNCR BGSF – Dimitar Stoyanov Stoev

Unicredit Bulbank, Balchik

 

 

 

 

 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *