Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Труп на изчезнал преди месец мъж откриха край с. Честименско

Труп в напреднал стадий на разложение и нагризан от животни е бил открит в района на село Честименско, Тервелско, съобщиха източници на Про Нюз Добрич. Близките обаче са успели да идентифицират мъжа. Оказало се, че това е изчезналият на 27 август Юзеир Раимов Хасанов от село Безмер. Той бе обявен за издирване по молба на близките му. Обявиха за издирване изчезнал мъж от село Безмер 78-годишният мъж е страдал от старческа деменция. Аутопсията не е установила спрямо него да е упражнено насилие. Предполага се, че се е изгубил в гориста местност между двете села, където след това е починал, вероятно от глад.

След уверението на близките, че трупът е на Юзеир, е дадено разрешение тялото да бъде погребано. Независимо от това, е взет материал за ДНК експертиза, който да потвърди самоличността.

Разложен и нагризан от животни труп на 32-годишен откриха край с. Равнец

Преди две седмици силно разложен труп на мъж бе открит край железопътната спирка на село Равнец.Той също бе в напреднал стадий на разлагане, а лявата му ръка - изгризана от животни. Идентифициран бе като 32-годишен мъж от село Люляково, който на 24 август е бил обявен за общодържавно издирване, по искане на близките му. Младият мъж имал психично заболяване. И преди се е губел, но го намирали.
c