Крими

Нахлулият с пистолет в офиса на „Теленор” в Добрич бил недоволен от връзката

Претенции към качеството на мобилната връзка и начина, по който уреждат финансовите си отношения с клиентите, предявил криминално проявеният от Добрич, който размахал газов пистолет в офиса на „Теленор”, съобщиха запознати с разследването.

Както Про Нюз Добрич вече съобщи, афектираният добричлия с инициали М. И. М. нахлул в офис на “Теленор България” и с пистолет в ръка е започнал да заплашва със саморазправа  фирмените служители.

Разгневен вилня с пистолет във фирмен офис в Добрич

Мъжът бил известен в града с криминалните си прояви, основно кражби. Вбесен от качеството на услугата на телекомуникационната компания той нахлул в офиса й с пистолет в ръка.

Агресията му не е била продиктувана от поведението на някой от служителите, увериха още разследващите.

След като те успели да натиснат паник бутона, на място пристигнали униформени, които задържали мъжа, който размахвал законно притежавания от него газов пистолет.

Очаква се той да бъде съден за хулиганство.

 

Follow Me:

Related Posts

  1. Познавам момчето, защо лъжете така нагло?
    Изпълнявате поръчки като плюете и клеветите.
    Ужас е днешната медия. Няма морал, само едни пари са ви в главите.

  2. Надя says:

    Като го познаваш господина, що не го питаш, ако детето му беше вътре, дали би бил толкова смел. Тези служители все пак са нечии деца. Не е нормално да се държиш неадекватно и като невменяем, щото деня ти видиш ли не бил добър. Погледнете нещата от другата гледна точка и се замислете, ако сте в същата ситуация..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *