Водещи новини Крими

Колата на зърнопроизводител изгоря в Добрич

Напълно е изгорял товарен автомобил Нисан, ползван от земеделски производител. Той е бил паркиран по улица в района на СУ „П. Р. Славейков” в Добрич.

По данни на Областната дирекция на МВР, пикапът “Нисан Навара” е пламнал около 23 часа снощи. Пожарът е гасен от трима огнеборци. Унищожени са самият автомобил, документи за сключена Гражданска отговорност и автокаско, трифазен електромер, както и монофазен електромер.

Колата е лизингова и е собственост на „Интерлийз Ауто“ ЕАД. По случая е образувано досъдебно производство.

По информация на Про Нюз Добрич, колата е ползвана на лизинг от арендатор от Варна, чийто бизнес бил в района на Добрич.

Разследването до момента не е установило дали става въпрос за умишлен палеж или пожарът е възникнал в резултат на късо съединение в електрическата инсталация, обясниха запознати с разследването. Те казаха също, че земеделският производител не е съобщил да има неуредени отношения.

На 24 септември при друг пожар в лек автомобил в квартал в Добрич е изгоряла предната част на колата. Частично обгорял е и паркиран до него друг автомобил. Образувано е досъдебно производство.

Снимки: Фейсбук

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *