Водещи новини - дясно Общество

Конкурс за 33 свободни места за полицаи в област Добрич обяви МВР

Конкурс за назначаване на държавна служба в структурите на Министерството на вътрешните работи на територията на област Добрич, обяви вътрешният министър.

Заповедта е от 19 септември. С нея се обявява конкурс за вакантни младши изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка:

Две са вакантните места в отдел „Охранителна полиция“, сектор „Пътна полиция“. Търсят се двама младши автоконтрольора ІІ – І степен. В Първо районно управление – Добрич се търсят 12 полицаи за група „Охрана на обществения ред“ – шестима старши полицаи и още шестима водачи на патрулен автомобил. За Второ районно управление, свободните места за същите длъжности са по две, а в Балчик и Албена се търсят по един старши полицаи за група „Охранителна полиция“, както и трима старши полицаи (водачи на патрулен автомобил).

За управлението в Каварна е обявено едно свободно място за старши полицай (водач на патрулен автомобил) , както и за един старши полицай за участъка в с. Топола. По две вакантни места има за старши полицай и за водач на патрулен автомобил в полицейското управление в Генерал Тошево,

група „Охранителна полиция“, а за Тервел се търси само един старши полицай (водач на патрулен автомобил).

Кандидатите за участие в конкурса трябва да са дееспособни физически лица, които отговарят на определени изисквания. Те трябва да не са по-възрастни от 40 години, да имат завършено средно образование, да отговарят на минималните изисквания за физическа годност и т.н.

В 15-дневен срок, считано от деня ,следващ публикуването на обявлението, кандидатите могат да подадат заявление за участие в конкурса.

С пълния текст на заповедта можете да се запознаете тук:

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *