Общество

Евродепутатите Андрей Новаков и Емил Радев ще участват във форум в Добрич

Областен информационен център в Добрич организира граждански диалог „Бъдеще на Кохезионната политика“ – „Добрич в Европа – какво следва?!“

Събитието ще се проведе на 28 септември 2018 г., от 15 часа в Художествената галерия на град Добрич. То е част от общата инициатива на мрежата от 28 информационни центрове в България, наречена „Бъдеще на Кохезионната политика на ЕС“.
Специални участници в диалога ще са европейските депутати Андрей Новаков – главен преговарящ по Кохезионната политика на ЕС след 2020 г. и Емил Радев – член Комисия по правни въпроси в Европейския парламент и отговарящ за област Добрич. Еврокомисар Мария Габриел ще приветства присъстващите с видео послание.
Целта на събитието е да провокира широк кръг от потенциални и настоящи бенефициенти, представители на бизнеса, медии, местни власти, неправителствения сектор и академична общност да обсъдят различните аспекти на политиката на сближаване на Европейския съюз след 2020.
Тематичният диалог ще даде възможност на гражданите да представят своите идеи и виждания за бъдещето на Европа и конкретно за област Добрич през новия програмен период 2021 – 2027.
Участието в събитието е безплатно като можете да направите регистрация на следният линк https://goo.gl/LsSM3e, където ще откриете и предварителната програма.
Съпътстващи представителни щандове с материали на Областния информационен център – Добрич, Enterprise Europe Network – Добрич и Информационния център на ЕС ще допълнят осведомеността на присъстващите за европейските фондове, политиките и институциите на Европейския съюз.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *