Водещи новини Образование

Студентка от Добрич със златна значка „Отличник“ на Стопанската академия

Станислава Стоянова от Добрич, студентка по специалност „Финанси“ (випуск ‎2014 – 2018 г.), завърши с успех „Отличен“ (6.00) и е носител на златна значка „Отличник“ на Стопанска академия „Д. А. Ценов“, съобщават от учебното заведение.

Младата дама е на 23 години, родена в гр. Добрич. Основното си образование завършва в Основно училище „Бачо Киро“ – гр. Добрич, като след седми клас кандидатства и е  приета по първо желание в Финансово Стопанска гимназия „Васил Левски”, където завършва специалност „Митническа и данъчна администрация“.

Споделя, че изборът за специалност „Финанси” не е бил много труден, защото още в ученическите си години е знаела, че иска да се развива в тази сфера. Счита, че тази специалността предоставя богат избор от възможности и поле за реализация. Главният  избор бил къде. Първи впечатлени за Стопанска Академия „Димитър Апостолов Ценов” придобила от класния си ръководител в основното училище. „Той беше категоричен, че за изучаване на икономика единственото подходящо място е Свищов. Не беше и далеч от истината. Впоследствие ,когато дойде време и за избор,направих кратко проучване и вече знаех, че Свищов и Стопанска Академия „ Димитър Апостолов Ценов”  е идеалното място за един млад и амбициозен  човек. Затова и септември 2014 година вече бях част от голямото семейство на катедра „Финанси и кредит””, споделя Станислава.

След четирите години обучение нейната автобиография се отличава с множество сертификати за участие в научни сесии и конференции, ученически състезания като ментор, участие в проект „Студентски практики” в реална работна среда в Община Свищов. Сега, когато кандидатства за дадено работно място, казва, че е много по- уверена заради придобитите качества и знания през изминалите четири години.

Сега е записала редовна магистратура в Стопанска академия   „Д. А. Ценов“– магистърска програма „Финансов мениджмънт”, катедра „Финанси и кредит”, като отново я съчетавам с работата в УниКредит Булбанк като младши консултант клиенти. Споделя, че, благодарение на качественото обучение в академията, още след завършването си е получила множество предложения за работа в различни банкови институции.

Източник: finance1952.com

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *