Бизнес Водещи новини Каварна

„Трейшън клифс” край Каварна е в ТОП 10 на голф игрищата в света

Списането Well travelled класира голф игрището „Трейшън клифс” край Каварна в ТОП 10 на най-добрите голф игрища в света.
Изданието препоръчва тези най-грандиозните голф за голф ваканция.

“Няма да намерите голф игрище като това никъде по света”, казва дизайнерът му Гари Плеър за неговото зашеметяващо оформление, оградено от бреговите скали и огромното синьо на Черно море. Thracian Cliffs e голф игрище с 18 дупки клас „Signature“, проектирано от легендата Гари Плеър. Обградено от назъбените крайбрежни скали и безкрайната синева на Черно море, Thracian Cliffs е едно от най-вълнуващите голф игрища на земята.

Club House предлага на голфърите удобно място за срещи, леки ястия и освежаващи напитки, като непринудената обстановка предразполага към обмисляне и обсъждане на акцентите от започнатото през деня голф приключение.

Pro Shop се намира в непосредствена близост до Club House и предлага пълната гама от услуги и екипировка. Богат избор на топки, голф облекло, оборудване и аксесоари – неща, които трябва да присъстват в чантата на всеки голфър за този атрактивен курс.

В ТОП 10 на най-добрите голф игрища в света попадат също Кейп Уилкидс в Нова Зеландия, Зелената маймуна в Барбадос, Каменната гора в Китай, Старата глава в Ирландия, Anfi Tauro в Испания, Bro Hof Slott в Швеция, Черната планина в Тайланд, Уолф Крийк в САЩ, Ailsa на Turnberry във Великобритания.

Според Golf Word трите голф игрища в област Добрич попадат в ТОП 100 на курортите в контиентална Европа за 2018 г.

На 32-о място се нарежда отново „Трейшън клифс”, 52-ата позиция е за „Лайтхаус”, а „Блек сий рама” се позиционира на 75-о място.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *