Балчик Регионални - начална Туризъм

Обявиха конкурс за концесия на централния плаж в Балчик

Процедура за предоставяне на концесия на морски плаж „Балчик-Централен“, община Балчик, област Добрич обяви Министерството на туризма. Конкурсът ще се проведе на 5 октомври от 10,30 часа.

Обектът на концесията е с обща площ 16 159 кв.м. Активната плажна площ на обекта която се ползва за осъществяване на задължителните дейности, за поставяне на преместваеми обекти и за разполагане от посетителите на морския плаж на платени и неплатени (лични) плажни принадлежности, свободно пешеходно придвижване върху територията на плажа, включително върху преместваеми пешеходни пътеки, удобно използване на преместваемите обекти и улесняване придвижването и ползването на плажните услуги от хората с увреждания и е с площ 14 108 кв. м. Морският плаж е с дължина на бреговата линия 255 м.

Заявления с оферти за участие в конкурса се приемат и регистрират до 12:00 часа на 04.10.2018 г. В конкурса може да участва всяко физическо и юридическо, за които не са налице забраните по Закона за устройството на Черноморското крайбрежие и другите действащи нормативни актове, свързани с дейността.

Снимка: opoznai.bg

 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *