Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Уточнение от Община Добрич: Кандидатите за щандове на пазара обжалват заповед

От Община Добрич изпратиха уточнение във връзка с публикация в Про Нюз Добрич от 13.09.2018 г. със заглавие „Кандидати за щандове на пазара съдят кмета на Добрич”, за да внесат яснота.

В нея съобщихме, че в Административния съд в Добрич са образувани седем административни дела по жалби на физически и юридически лица срещу заповед на кмета Йордан Йорданов от 20 август за обявяване на класацията на участниците в търга и са определени контрагентите за 10 обекта – магазини и щандове на Централния кооперативен пазар в Добрич.

"В Община град Добрич постъпиха жалби, насочени срещу издадената от Община град Добрич Заповед № 957/20.08.2018 г., с която е обявена класацията на участниците в търг с тайно наддаване за отдаване под наем на общински места и обекти. Търгът бе проведен на 14.08.2018 г. Ответник по делото е административният орган, издател на съответната заповед, която е предмет на обжалване -  Кметът на Община град Добрич, именно в това му качество", се посочва в Уточнението от Община Добрич.

 
c