Водещи новини Здраве

Одобряват новите управители на ДКЦ II и Психодиспансера в Добрич

Новоизбраните управители на „Диагностично-консултативен център – II – Добрич” EООД и Центъра за психично здраве „Д-р Петър Станчев” предстои да бъдат одобрени на следващото заседание на Общинския съвет на 18 септември.

По решение на Общинския съвет, трябваше да бъдат избрани нови управители на „Диагностично-консултативен център – II – Добрич” EООД и Центъра за психично здраве „Д-р Петър Станчев”, тъй като сроковете на договорите на досегашните управители д-р Валери Веселинов и д-р Наталия Борисова, са изтекли.

Интервюто с кандидатите се проведе на 27 юли.

Както Про Нюз Добрич вече писа, за двете позиции е имало само по един кандидат.

За управител на Психодиспансера е кандидатствала д-р Даниела Георгиева Събева-Стоева, която е началник на Мъжко отделение в ЦПЗ. Тя е получила крайна оценка Мн. добър  / 5,96 /.

За „Диагностично-консултативен център-II-Добрич” на конкурса се е явил само настоящият управител д-р Валери Веселинов Тодоров, получил крайна оценка Мн. добър  / 5,90 /..

Наредбата за условията и реда за провеждане на конкурс за възлагане на управлението на лечебни заведения по ЗЛЗ предвижда окончателното решение за избор на управители на общинските лечебни заведения да бъде на местния парламент.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *