Развлечение

В Албена избират Мис и Мистър сред деца и тийнейджъри

16-ото издание на Националния детски конкурс за красота и таланти Малка Мис и Малък Мистър, както и Мис и Мистър Тийн България 2018 ще се проведе от 7 до 11 септември в Албена, съобщиха от ваканционното селище. То за пръв път ще бъде домакин на престижния детски форум.
Участниците ще имат възможност да се забавляват в Аквапарк Аквамания, да се разходят из прекрасните алеи на комплекса, да се насладят на златния пясък и прекрасната морска вода, а финалът на конкурса ще се проведе на сцената на вариете-театър “Албена”.

Деца от 4 до 18 години от цяла България си дават среща на брега на морето за да прекарат 4 дни, пълни с положителни емоции, да намерият нови приятели, да покажат своите сценични умения и талант. Програмата е динамична и интересна: Парти на приятелството – Делегациите на градовете се предстаят на сцената с  оригинални програми, а децата се запознават  и разменят сувенири. Втората вечер е посветена на „Весел Карнавал” – деца и родители се забавляват непринудено и искрено. В Арт фестивала NEW STARS се включват по-голяма част от участниците –  с песни, групови и индивидуални танци.

Финалния спектакъл ще протече в три тура: Атрактивно откриване с танц на участниците, представяне в облекла на бранда “Kinderland”, дефиле в национални носии от техния регион и на края парад на принцове  и принцеси в чудни бляскави рокли , които ще завладеят сърцата на публиката.

Победителите ще имат правото да представят България в престижни международни конкурси в Бразилия, Гърция, САЩ, Република Южна Африка, Тайланд, Грузия, България.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *