Водещи новини Крими

Разбиха дилърска мрежа от Силистра

Трима наркодилъри от Силистра са задържани при специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпления свързани с наркотичните вещества, съобщават от ОД на МВР – Добрич.

Акцията е проведена на 22 август. Около 11:30 часа са извършени заградителни мероприятия и е изградено временно КПП по главен път град Добрич – град Силистра, в района на с. Фелдфебел Дянково. Полицейските служители спират за проверка лек автомобил „БМВ” със силистренска регистрация. В автомобила са открити три топки със суха тревна маса, с тегло 175 грама, реагиращи на наркотичното вещество канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 1 грам, реагиращо на амфетамин. За срок от 24 часа са задържани криминално проявените Т.А. (26 г.), Д.Д. (34 г.) и П.П. (26 г.), и тримата от град Силистра. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

При последвалите процесуално следствени действия от служители на ОД МВР Добрич, съвместно със служители на ОД МВР Силистра, в жилищата, обитавани от задържаните мъже са установени електронна везна, 22 грама амфетамин, 1 грам канабис, мелнички и боеприпаси. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на задържаните продължава.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *