Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Buzz D’Angelo и "Акага" с музикален трибют на Принс и Рей Чарлз в Албена

С хитове на Принс и Рей Чарлз, музикантът и шоумен Buzz D’Angelo, заедно с група Акага“, ще представят музикален трибют на легендите Принс и Рей Чарлз, в Албена, информираха от рекламния отдел на курортното селище. Концерта ще се проведе на сцената пред х-л „Добруджа“, на 11 август от 21:00 часа. Имената на Принс и Рей Чарлз не се нуждаят от представяне. Buzz D’Angelo и група „Акага“ също са сред едни от съвременните поп-звезди. За публиката, те ще изпълнят някои от най-големите си хитове: “Let’s go crazy“, „Purple rain“, „I can’t stop“, „Hit the road Jack“ и др. Домакините са обявили концерта с вход-свободен.

Buzz D’Angelo е изключително популярен в Европа. Неговата шоу програма се нарежда сред най - добрите в света. Гостува в различни театри във Великобритания и създава фантастични спектакли със своята банда. През 2017 година е награден за най - добър трибют.

Група "Акага" е една от най - разпознаваемите групи в България. Вече 25 години печели любовта на публиката. Създадена е през 1992 година от студенти от Националната музикална академия. В музиката им можете да чуете фънк, рок, денс, соул, реге и дори хип-хоп. От 11 години е в постоянен състав - Красимир Куртев (бас, вокал), Иво Казасов (тромпет, вокал), Георги Велев (тромпет, вокал), Красимит Кирилов - Джоджо (тромбон, вокал), Димитър Митев - Дънди (барабани), Петър Главанов (китари), Калин Петров (клавишни).

c