Водещи новини - дясно Здраве

18-годишната жертва на похитителя от Добрич спешно се нуждае от рядка група кръв

Продължава да се търси кръв за 18-годишната Виктория Георгиева, която бе спасена след едномесечен ужас, на който е била подложена от похитителя си.

Това съобщи за Про Нюз Добрич майката на девойката Атанаска Димитрова.

Много хора са се обадили с готовност да помогнат, но предвид рядката група на момичето – AB (-), само двама са дарили. Утре се очаква още трима дарители да се отзоват, като едната жена е от Варна.

Останалите, които се отзовават, са друга кръвна група.

Само в кръвните центрове в Добрич и Варна може да се дарява кръв за девойката.

Данните са:

Виктория Кирилова Георгиева
Болница: МБАЛ Добрич
Отделение: Реанимация

Майката каза, че миналата нощ е била с детето си във Второ вътрешно отделение. Днес, след като са прехвърлили Виктория в реанимацията, лекарите са я пуснали за малко, за да я види.

Атанаска Димитрова обясни, че детето й е било в неизвестност 21 дни. Обявила е пред органите на реда, че Виктория е изчезнала. Не знае защо не е оповестено от полицията, че момичето е обявено за общодържавно издирване.

Похитителят заплашвал момичето, че ще убие майка му.

Както Про Нюз Добрич вече съобщи, 18-годишното момиче бе открито в много тежко състояние – малтретирано, държано без вода и без храна, дрогирано. То бе намерено при полицейска акция в апартамент по ул. „Александър Стамболийски”, в дома на 32-годишния дилър Мирослав Дяков.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *