Водещи новини - дясно Здраве

Майка от Добрич създаде молитвена група за оцеляването на детето й

Антоанета Малева от Добрич създаде в социалната мрежа „Молитвена група за Десислав”. Тя призова всички майки, приятели и хората, даряващи надежда, да се помолят за оцеляването на сина й, на когото предстои животоспасяваща операция.

Ето какво призова майката:
„Помолете се за живота и здравето на моят син Десислав Димов, останал парализиран след тежка катастрофа преди 16 години.
Имамe нужда от Вашата молитвена подкрепа, защото на Десислав предстои животоспасяваща операция!
Ние обичаме нашите деца и сме готови на всичко за тях. Поради тази причина се обръщам към всички майки, защото майчината молитва за здравето на децата й е сред най-искрено изричаните и достига до Бог.
Нека Бог дари с надежда Десислав , да излекува раните му, да го избави от болката, да го зареди с много вяра, обич и убеденост, че бъдещето ще бъде много по-добро от настоящето.
Нека Бог работи с лекарите, да направят най- доброто за Десислав!
Да бъдем заедно в молитвата за Десислав Димов на 24/07/2018 г.
В този тежък момент, Десислав се нуждае от Вашата подкрепа!
БЛАГОДАРЯ на всички, които ще се включат.”

През август 2002 година компютърният специалист Десислав Димов от Добрич претърпява тежка автомобилна катастрофа, вследствие на която получава тежка гръбначно-мозъчна травма и се обездвижва напълно от кръста надолу.
Следващите 16 години са били изпълнени с прегледи, операции и непрестанна борба за оцеляване, споделят близките му.

Благодарение на дарители, през последния месец бяха събрани 15 332.47 лева. Това ще позволи той да се подложи на спешна животоспасяваща операция в МБАЛ “Света Анна” във Варна. „Тази операция е на живот и смърт и беше отлагана от лекарите достатъчно дълго – повече от година”, каза тя. Обясни, че заради дългото протакане, преди месец състоянието на сина й се е влошило.

Предстои премахване на гръбначна стабилизация, поставена декември 2016 г. в Пирогов, която е с откачени болтове и е излязла. Последващите планирани дейности са поставяне на нова стабилизация и модул, който стимулира гръбначния мозък, изпращайки импулси и по този начин действа обезболяващо.

Борбата за живот на Десислав продължава и предстои най-трудното, сподели майката.

 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *