Балчик Общество Регионални - начална

Дърво премаза автомобил в Кранево

Огромно дърво падна върху автомобил и го смаза. Инцидентът е станал в Кранево. Потърпевши са семейство от Русе, което в това време било на плаж, съобщи “Нова телевизия”.

Оказва се, че никой не може да каже кой е отговорен за това и чия собственост е дървото, премазало колата. Семейството не знае към кого да се обърне, за да получи обезщетение.

По първоначална информация дървото е паднало заради тежестта на короната. Тепърва се очаква експертите да кажат дали това е така. Инцидентът обаче вгорчи почивката на Надежда Николова и Венелин Георгиев.

В „Здравей, България” те разказаха, че веднага са подали сигнал и дървото е премахнато от автомобила им. Щетите са най-вече по предния капак и стъклото. Изчисляват, че това ще им струва около 500 лева.

От хотела, в който са отседнали, са заявили, че дървото е общинска собственост и нямат нищо общо с него. Трябвало да се обърнат към кмета на Кранево. Той от своя страна обясни, че територията би трябвало да е общинска, но след като е проведена регулация.

„Това дърво, докато не бъде проведена регулацията, попада в двата имота, които те стопанисват. Нещата се раздухват прекалено много. Редно е потърпевшите да се обадят на застрахователя. В общината има юристи, които ще решат”, коментира още Румен Николов.

nova.bg

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *