Водещи новини Крими

Мъж заплашил с пистолет младежи в центъра на Добрич

Неадекватен и въоръжен мъж е нападнал шестима младежи в центъра на Добрич, алармираха близки на децата. Станало е снощи в района на детската площадка пред МОЛ-а.

Мъжът бил на около 50 години. Застанал на около два метра от младежите, които са на 17-18 години, и ги заплашил с насочен пистолет.

Отначало децата се стреснали и стъписали, но след първоначалния шок момчетата успели да го повалят на земята и да го задържат на нея, докато дойде полиция. Междувременно му отнели оръжието.

Обадили се в полицията. Малко по-късно на място пристигнали униформените, които отвели мъжа. Оказало се, че не е от Добрич. Бил порядъчно пийнал – с концентрация от 1.2 промила алкохол в кръвта.

Станало ясно, че пистолетът е газов и е бил с пълен пълнител.

Мъжът е задържан в ареста.

Младежите са уплашени и превъзбудени, но са добре, споделиха близки.

Те обаче недоумяват, че по терасите на съседните блокове е имало хора, които дори са правили снимки и клипчета на случващото се, но не са се притекли на помощ на децата.

„Ако, да не дава Господ, нещо се беше случило с децата ни, докато си пиете виното по терасите и си правите клипчета, щяхте ли да оставите карамфили и мечета на люлките пред универсалниня магазин… Щяхте и с език щяхте да цъкате…Пийте си виното, то приспива всичко и малкото човешко, и него…..”, написа в социалната мрежа майка на едно от децата.

Follow Me:

Related Posts

  1. Калина says:

    Чудя се… Уж новинарски сайт, а толкова неграмотно написани статии. И имате ли разрешение да предавате думите на майката, или пак си рови те в “Майките на Добрич” за новини и снимки. То наистина групата е пълна с информация, ама вие прекалявате.

    • Pro News Dobrich says:

      Чудя се…само търсите за какво да се заяждате ли? Защото, ако бяхте прочели новината, щяхте да видите, че информацията, която публикуваме, е много по-конкретна от това, което майката сподели във ФБ. Надявам се, че с това отговаряме на въпроса Ви дали имаме разрешение да предаваме думите на майката – да, всичко публикувано е съгласувано с нея. Ако пък нашите новини не Ви допадат, свободна сте да не ги четете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *