Водещи новини - дясно Добрич Общество

Детското шоу „Мини Мис и Мини Мистър“ идва в Добрич

Актрисата и телевизионна водеща Илиана Балийска с нейното Палаво шоу-конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” ще бъдат отново в Добрич на 20 юли 2018 г. (петък) от 18.00 ч. на сцената на пл. „Свобода”, съобщават от общинската администрация.

Проявата се осъществява под патронажа на кмета на Община град Добрич Йордан Йорданов и е част от юбилейния ХХ Фестивал на детското творчество „Малки Големи Таланти“.

Единственият лицензиран конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” е запазена марка на актрисата Илиана Балийска.  Една възможност за творческа и телевизионна изява на малките големи таланти от 3 до 12 години.

Палавото шоу „Талантиада“ се реализира в две възрастови групи: от 3 до 6 години  и от 7 до 12 години. При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур – танцуват по песни от шоуто и трети тур – индивидуална изява (без ограничения – артистична, творческа, музикална, спортна и др.)
При мини господата: първи тур – артисти – културисти, втори тур – канадска борба и танци по песни от шоуто, трети тур – индивидуална изява, решаваща за крайното класиране.
Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър” ще представят Община град Добрич на юбилейния ХХ Национален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ България 2018 на 29 септември в Националния дворец на децата в София.
Всяко дете може да бъде на сцената и да изяви своя талант. На призьорите се раздават награди.

Желаещите да участват в Палавото шоу да заповядат на 20.07.2018 г. (петък) на сцената на площад „Свобода”. Записването на всички участници е един час по-рано от началото на шоуто – 17.00 ч.  Участието е безплатно.

Организаторите – Община град Добрич и Илиана Балийска, очакват участниците, техните родители, баби и дядовци и всички, за които децата са извор на вдъхновение и радост да бъдат част от този празник на таланта, посочват още от администрацията.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *