Спорт

Сенсей Димов от Добрич с награда от БНФКарате

Добричкият треньор по Олимпийско Карате /стил Шотокан/, Сенсей Стоян Димов бе награден от Българска Национална Федерация Карате /БНФК/, съвместно с Национална патриотична школа/НПШ/, за участието му в организацията на Първата Световна Младежка Лига по Олимпийско Карате, съобщи лично Сенсей Димов.

Сенсей Стоян Димов

Оценката от БНФК и НПШ, за работата му в проведения световен форум от 25-27 май в зала “Арена Армеец”, е със степен “Отлична”. Самото състезание беше част от квалификациите за младежките Олимпийски игри в Буенос Айрес, които ще се проведат през месец септември тази година.
“Той участва активно в организационният процес на самото мероприятие, в което участваха над 1816 участника от над 71 държави. Интензивно работеше по следните направления:
1. Регистрация и Акредитация на състезателните отбори;
2. Пропусквателен режим на самото татами;
3. Информираност на състезателите по отношение на провеждането на спортните срещи;
Сенсей Стоян Димов стриктно и съвестно изпълняваше зададените му задачи от страна на ръководните кадри на мероприятието”, се казва в становището на БНФК за добричлията.

Лична покана за участие в церемонията по награждаването, провела се на 20 юни в сградата на Министерството на младежта и спорта, е получил Сенсей Димов, но възникнали ангажименти са му попречили да присъства на самото събитие.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *