Водещи новини Крими

Клошар е убиецът на мъжа от квартал „Балик“ в Добрич

Клошар е 33-годишният мъж, който уби хазяина си, като скача с крака върху главата и тялото му, научи Про Нюз Добрич от близки до разследването.

Двамата били социално слаби. Познавали се от социалната трапезария, която и двамата ползвали.

Тогава 69-годишният мъж подслонил в дома си в квартал „Балик“ П.М.

Убийството е извършено в четвъртък вечерта. Сигналът за трупа е подаден от П.М. на следващата сутрин. Още не е ясно защо двата са се скарали. Но, в един момент скандалът прераснал в бой.

По-младият мъж успял да надвие хазяина си и докато 69-годишният лежал безпомощен на земята, младият го умъртвил като скачал върху него. Така с краката си счупил по 3-4 ребра от двете страни на гръдния кош и лъчевата кост. Жертвата издъхнала, когато ребрата пробили белия дроб.

По тялото на убития нямало външни белези. Затова П.М. първоначално отричал. Обяснявал, че само му е ударил няколко шамара.

Днес Окръжен съд – Добрич наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 33-годишния мъж от село Лозенец. Той е привлечен като обвиняем по досъдебно производство за умишлено убийство, извършено при условията на опасен рецидив.

Ако бъде признат за виновен, той ще лежи в затвора от 15 до 20 години, като може да бъде осъден и на доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Пламен е познат в Лозенец с многобройните си крими прояви, разказаха съселяните му. Казват, че често пребивавал по затворите и когато излезел, следващото престъпление не закъснявало.

Убитият бил от същото село родом, но отдавна го бил напуснал.

Съселяните на двамата не знаят какво може да е провокирало скандала между двамата, довел до убийството.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *