Добрич Образование

ЕГ “Гео Милев” връчи дипломите на абитуриентите си (+снимки)

С официална церемония, проведена на 21 юни в Огледална зала “Нели Божкова”, ръководството на ЕГ “Гео Милев” връчи свидетелствата за завършено средно образование на своите абитуриенти от випуск 2018.

В емоционално обръщение към завършващите преподавателят по Български език и литература Руска Генчева припомни дните, когато е посрещнала настоящите зрелостници в 8-и клас. За разговорите за приятелството, за прекрасното представяне на випуск 2018.
“С радост и задоволство го отбелязвам, но е и малко тъжно, поради налагащата се нужда да кажете сбогом на училищния живот. Времето от пет години, отдадени на учение, на труд и училищни емоции, отмина и сега резултатите, изразени в оценки ще отворят врати за едни и няма да се окажат от такова съществено значение за други от вас. Ние, преподавателите ще запазим великолепни спомени от всички ви. А, лично аз ще съм сред онези, които съхраняват спомена за приятелството помежду ни. Отлитайки, тепърва предстои да научите цената на полученото тук като знания, образователни и житейски навици и ценности. Ние сме тук – когато и да решите да се върнете, вратите на гимназията ще бъдат отворени. На добър час!”, пожела Руска Генчева.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *